Статья о Гриль, вугілля та бургер в городе Белая Церковь | Сайт отзывов Say Here
09
апр.
0

Гриль, вугілля та бургер

Категория|Про заклади

Гамбургер, чизбургер, фрешбургер, бранчбургер, бігбургер, ковбаски гриль, снеки… ну що, слинка вже набігла? Підберіть слинку друзі, це тільки початок.

Після цих слів відразу уявляєш хрустку та свіжу булку, просмажену на вуглях котлету, огірочки, цибулька й це все приправлене смачнючим соусом… І ось той момент, коли ти зголоднілий кусаєш цю смакоту та насолоджуєшся апетитним бургером. Ти чуєш, як хрустить булка та відчуваєш смак просмаженого на вугілля м’яса, твої сподівання виправдовуються й  задоволення досягає свого апогею.

Друзі ви ще не втекли в ресторан швидкого харчування «The Stripes Grill», що на Леваневського, 53г ? Тоді для тих, хто залишився розповім чому в «The Stripes Grill» так смачно та затишно.

Ресторан швидкого харчування знаходиться біля дитячого майданчика й неподалік від парка та палаца культури «Росава». Для сімейного відпочинку ресторан має вдале розташування, адже після насичених ігор на майданчиках молодь має «звірячий» апетит. Зручно, що неподалік знаходиться «The Stripes Grill» де вся ваша родина зможе комфортно відпочити та поповнити свої сили.

Завітавши до фастфуду «Смугастий гриль» відразу помічаєш витриманий стиль, сучасний інтер’єр та другий поверх, що моментально привертає вашу увагу. Відразу постає питання, яку зону відпочинку обрати, на першому поверсі або усамітнитись на другому ярусі? «Елементарно, Ватсон!». В обох зонах присутні плазми, зручні сидіння й приємна атмосфера затишку. Так, що вибір за вами.

Зробивши замовлення знайте, що ваша котлета або ковбаски готуватимуться виключно на грилі на вуглях, що дає притаманний смак та запах мангала. Більше того м'ясо поставляється виключно з власних магазинів «М’ясна країна», що гарантує якість та свіжість.

Меню закладу налічує 12 бургерів, роли, тако та буріто, снеки, ковбаски гриль, салати та комплексні меню, як для дорослих так і для дітей. Наприклад “Kids меню” включає в себе: чизбургер, картоплю фрі, сік та іграшку. Ви також зможете замінити чизбургер на нагедси курячі. З напоїв ви зможете замовити: каву, чай, сік, фреш та пепсі.

Очікуючи замовлення вашій сім’ї не доведеться нудьгувати адже спеціально для малих бешкетників створено творчий куточок. Це місце де ваші дітлахи зможуть проявити себе на повну, малюючи стіни закладу. Так ви правильно прочитали - «малюючи стіни закладу». Саме при вході встановлено дві величезні дошки для малювання крейдою.

Ось тільки не забудьте пояснити своїм маленьким творцям, що це не стосується домашніх стін у вашому помешканні. 

Крім того в ресторані швидкого харчування «The Stripes Grill» присутня літня тераса, котра зможе забезпечити затінком в спекотне літо. Затишне та прохолодне місце влітку, де лунає сміх дітей та зеленіють дерева, що ще потрібно для комфортного відпочинку?

Зауважу, що керівництво закладу приділяє особливу увагу кожній дрібниці й завдяки цьому «The Stripes Grill» лише покращується. В майбутньому нас чекає, ще більше нових страв, ще більше цікавих заходів та ще якісніші бургери які так полюбляють мешканці Білої Церкви.

автор
поделится в соц сетях
компании
  • The Stripes Grill

    Отзывов - 33 Позитивные отзывы -31 Нейтральные отзывы-1 Негативные отзывы-1
    г. Белая Церковь, вул.Леваневського 53г
    Ю
    «Зараз заклад називається Gradel , чудове місце з вишуканим дизайном від посуду, до облаштування,! Посуд, подача, страви-це дійсно гарно, смачно...»
    4,6
Авторизуйтесь, чтобы оставить комментарий.
Или войдите с помощью соц сетей
GoTop